Ga naar de inhoud

Tanden bleken met Activated Charcoal

Tanden bleken met Activated Charcoal

Wil jij een mooie en stralend lach? Om weer terug wittere tanden te krijgen moet je verkleuringen van onder andere koffie, tabak en wijn weg polijsten. Dat polijsten kun je nu ook zelf thuis doen. Wij testen het product Activated Charcoal voor jou uit!

Wat is Activated Charcoal?

Activated Charcoal is een actieve kool uit de bast van kokosnoten die je tanden op een natuurlijke manier bleekt. Vermalen tot poeder wordt het gebruikt voor het verwijderen van verkleuringen van onder andere koffie en tabak. Het product is 100% natuurlijk en wordt geproduceerd onder de strengste productienormen.

Hoe werkt Activated Charcoal?

Nadat je jouw tanden op de normale manier hebt gepoetst doe je een beetje van het poeder op je tandenborstel. Poets je tanden met dit poeder ongeveer 2 minuten. Houd hierbij de mond goed gesloten. Spoel de mond daarna grondig na met normaal water. Herhaal dit 1 à 2 keer per dag, elke keer na het tanden poetsen. Met 1 potje Activated Charcoal van 60 gram doe je ongeveer 4 tot 6 maanden. Het product is tevens geschikt voor als je gevoelige tanden hebt.

Wat is het resultaat?

Zet het potje tijdens gebruik op een vlakke ondergrond en houd een handdoek bij de hand voor het geval je knoeit. Tijdens het gebruik valt het op dat het poeder gaat klonteren wanneer het in aanraking komt met de natte tandenborstel. De kleur verandert van donkergrijs naar zwart. Het product is makkelijk in gebruik en heeft een neutrale smaak. Direct na de poetsbeurt voelen de tanden gladder en schoner aan. Na 2 weken is er al zichtbaar resultaat te zien.

Is Activated Charcoal aan te raden?

Heb je last van vlekken op je tanden of wil je graag wittere tanden? Ben je op zoek naar een product dat vrij is van chemische ingrediënten en 100% natuurlijk is? Dan raden wij jou Activated Charcoal aan. Jouw tanden voelen na een aantal poetsbeurten schoner en gladder aan en worden zichtbaar witter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *