Ga naar de inhoud

Welke Oral-B opzetborstel moet je kopen en gebruiken?

Welke Oral-B opzetborstel kopen

Welke Oral-B opzetborstel moet je kopen en gebruiken? Oral-B heeft immers een ruim aanbod aan opzetborstels voor je elektrische tandenborstel. Het kan lastig zijn de juiste opzetborstel uit te kiezen. We zetten daarom hier alle opzetborstels van Oral-B voor je op een rijtje, zodat jij de opzetborstel kunt kiezen die het beste past bij jou én je gebit.

Precision Clean

Als je een opzetborstel wilt die doet wat hij moet doen, en ook niet meer dan dat, dan is dit jouw keuze. De Precision clean is dan ook de meest verkochte opzetborstel van Oral-B. Het is een prima borstel om mee te beginnen als je een gewoon goede borstel wilt. Koop deze opzetborstel hier.

Trizone

Wanneer je de voordelen wilt van elektrisch poetsen, maar je vindt de overstap naar een ronddraaiende borstel ineens iets te groot, kies dan voor de Trizone. Deze maakt dezelfde bewegingen die je gewend bent van het handmatig poetsen, maar verwijdert veel meer tandplak dan een normale borstel. Koop deze opzetborstel hier.

3D White

Voor de ‘natuurlijk wittere glimlach’ raden we je deze opzetborstel aan. Hij is in het midden voorzien van een polijstcupje. De tandpasta blijft hier langer in zitten, zodat het oppervlak van je tanden iets beter gereinigd wordt. Je tanden zullen er hierdoor witter uitzien na het poetsen. Koop deze opzetborstel hier.

Sensitive Clean

Deze opzetborstel is gemaakt voor mensen met een gevoelig gebit. Deze borstel is iets zachter dan de andere. De haren van de Sensitive buigen sneller mee, zodat het poetsen aangenamer aanvoelt. Bijkomend voordeel van deze borstel is dat de buigende haartjes beter onder de tandvleesrand kunnen komen, zodat je deze beter schoon kunt krijgen. Heb jij last van gevoelige tanden en tandvlees? Dan is deze borstel voor jou. Koop deze opzetborstel hier.

Floss Action

De Floss action poetst heel fijn. Hij laat een heerlijk glad en schoon gevoel achter na het poetsen. De vier rubbertjes tussen de haartjes zijn gemaakt om beter tussen de tanden en kiezen te kunnen poetsen. Ze zijn weliswaar niet bedoelt als vervanger voor het gewone flossen, maar veroorzaken wel een merkbaar schoner resultaat dan de andere opzetborstels. Dit is onze favoriet! Koop deze opzetborstel hier.

Cross Action

Dit is een van de beste opzetborsteltjes die er bestaan! De haartjes staan in een precies perfecte hoek waardoor tandplak nog makkelijker verwijderd wordt. Ook deze borstel komt tussen de tanden, en laat een heerlijk fijn poetsresultaat achter. Samen met de Floss Action is dit onze favoriete Oral-B opzetborstel. Koop deze opzetborstel hier.

Dual Clean

Deze laatste borstel is voorzien van twee los van elkaar bewegende borstelkoppen. Het ene borsteltje maakt een roterende beweging, terwijl het andere heen en weer vibreert. De borstel voelt aan als een sensatie in de mond, al is het resultaat niet merkbaar beter dan die van de gewone Precision clean. Deze borstel zou je eens kunnen proberen voor de afwisseling. Hij is het waard. Koop deze opzetborstel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *